
Το βίντεο δημιουργήθηκε, χρησιμοποιώντας χιλιάδες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από διαστημόπλοιο της NASA που πραγματοποιούσε επί δύο χρόνια τροχιά γύρω από τον Ερμή,αποκαλύπτοντας τον βραχώδη πλανήτη ως έναν απόκοσμα χρωματιστό κόσμο.
Το διαστημόπλοιο της NASA πραγματοποιούσε τροχιά γύρω από τον Ερμή από το 2011, φωτογραφίζοντας τον, κοντινότερο στον Ήλιο, πλανήτη από κάθε οπτική γωνία.Το βίντεο «συνδέθηκε» χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες αυτές, δείχνοντας τον Ερμή να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του.
Τα χρώματα που απεικονίζονται στην επιφάνεια του Ερμή δεν είναι φυσικά. Οι τεχνικοί ενίσχυσαν τεχνικά το βίντεο, προσθέτοντας χρώματα στον πλανήτη, προκειμένου να ξεχωρίσουν τις διαφορές στα εδαφικά επίπεδά του. Συνολικά, παρουσιάζεται το 99% της επιφάνειας του Ερμή, με ανάλυση που φτάνει το ένα χιλιόμετρο ανά pixel.
Το είδαμε εδώ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.