Αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της και αντιστάθηκε στη σύλληψή της μετά από... αλκοτέστ
Τη στιγμή που ένας αστυνομικός ρίχνει γροθιά σε μία κοπέλα, η οποία αντιστέκεται στη σύλληψή της στο Νιου Τζέρσεϊ κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο και έγινε viral.
Το στιγμιότυπο ανέβασε στο Twitter ο χρήστης @HewittLexy, η οποία ανέφερε ότι κοιμόταν στην παραλία, όταν ξύπνησε από μία φιλονικία περίπου στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα).
Στην αρχή του βίντεο, φαίνεται μία γυναίκα να είναι ριγμένη κάτω από δύο αστυνομικούς με διάφορους στο βάθος να φωνάζουν «σταμάτα να αντιστέκεσαι». Ένας από τους αστυνομικούς φαίνεται να γρονθοκοπεί δύο φορές την γυναίκα στο κεφάλι πριν τη σύρουν και την ακινητοποιήσουν στο έδαφος κρατώντας την από τα πόδια. Στο τέλος φαίνεται μάλιστα να της περνούν χειροπέδες.
Στην αρχή του βίντεο διακρίνεται ένας άντρας που κρατά στην αγκαλιά του ένα μωρό, το οποίο ξεσπάει σε κλάμματα, την ώρα που ξεκινά το περιστατικό.
Η γυναίκα που δέχθηκε τις γροθιές του αστυνομικού εξήγησε ότι βρισκόταν στην παραλία με τον σύντροφό της, το 18 μηνών μωρό τους και έναν φίλο, όταν τους πλησίασαν οι αστυνομικοί. Όπως ισχυρίστηκε ο «καυγάς» ξέσπασε όταν πέρασε ένα αλκοτέστ και αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της. Η ίδια παραδέχθηκε ότι είναι ανήλικη και ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ στην παραλία, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί. Παρόλα αυτά υποστηρίζ ότι πέρασε το τεστ.
Όταν οι αστυνομικοί εξακολούθησαν να παραμένουν στο σημείο, τούς ρώτησε αν είχαν τίποτα καλύτερο να κάνουν από το να ψάχνουν ανήλικους που πίνουν αλκοόλ στην παραλία. Και τη στιγμή που αρνήθηκε να δώσει το όνομά της, δέχθηκε τις γροθιές τους.
I was sleeping on the beach and I woke up to this.. i can’t believe it.. pic.twitter.com/UJE5Sy7E4G— Lexy (@HewittLexy) 26 Μαΐου 2018
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Αγαπητοί αναγνώστες, ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.